Eindejaarssuggesties 2022

4- gange​n MENU

€ 39.50

p.p.

Tartaar van

 Holstein- rund Putanesca 

OF

Gebrande zalm met 

rode - biet , forel- limoen dressing

Knolselder – witloof velouté, peterselie-olie 

( gedroogde parmaham)

of

Schaaldieren bouillon met garnalen

Zeebaars met tijm-mosterd korst, créme van artisjok, courgette , sjalot-tomaat garnituur

OF

Tajine van hert met knolselder , rapen

& rode kool aardappeltjes 

Semi Freddo nougat

Bestel

3 - gangen MENU

€ 36

p.p.

Tartaar van

Holstein- rund Putanesca

OF

Gebrande zalm met

rode - biet , forel- limoen dressing​

Zeebaars met tijm-mosterd korst, créme van artisjok, courgette , sjalot-tomaat garnituur

OF

Tajine van hert met knolselder , rapen

& rode kool aardappeltjes 

Semi freddo nou​gat

Bestel

2 - gangen MENU

€ 32

p.p.

Tartaar van

Holstein- rund Putanesca

OF

Gebrande zalm met

rode - biet , forel- limoen dressing​​

Zeebaars met tijm-mosterd korst, créme van artisjok, courgette , sjalot-tomaat garnituur

OF

Tajine van hert met knolselder , rapen

& rode kool aardappeltjes

Bestel

À la carte feest suggesties

Tijdens de feestdagen zijn enkel onze à la carte feest suggesties & menu's verkrijgbaar .

U kan bestellen voor kerstmis t.e.m dinsdag 20/12 en voor oudjaar t.e.m. dinsdag 27/12. 

Bestellen kan ENKEL via de website (bestelformulier onderaan) OF via mail NIET telefonisch !

U krijgt steeds binnen de 24u. een bevestiging van uw bestelling!

Heeft u vragen aarzel dan niet ons te contacteren 032302732.

!!OPGELET!! Om de kwaliteit van onze gerechten te garanderen kunnen wij genoodzaakt zijn een bestelstop in te voeren.


Apero-time:

Affetato misto: € 12.50 p.p. (min.2pers.)

Dips & Pan Carassau: Tapenade funghi-parmezaan, Houmous-paprikas, rillettes: € 7 p.p.(min.2 pers.)

Specials:  

Gebakken mosseltjes en inktvis met gribiche: € 5.50 p.p. (min.2 pers.)

Poulpo met gerookte paprika: € 6.50 p.p. (min. 2 pers.)

Assortiment warme krokantjes 4 stuks €6.50 : Parma-ricotta, gorganzola-peer, scampi piri-piri, pissaladier

Voorgerechten:

Wildterrine met knolselderslaatje en veenbessencompote € 13 p.p.

Tartaar van Holstein-rund Putanesca: € 14.50 p.p.

Gebrande zalm met rode biet ,forel -limoen dressing: € 14.50 p.p.

Tatin met witloof en geitenkaas, notendressing: € 12.50 p.p. (V)

Pasta "Ricciole"- met tomaat-funghi tartuffata: 39 €/kg (vg: 250g, hg:400g p.p.) (V)

Ravioli met zalm, limoen en spinazie: 33 € /kg (vg: 250g, hg:400g p.p.)

Knolselder – witloof velouté, peterselie-olie ( gedroogde parmaham):13.5 €/ liter (V)

Schaaldieren bouillon met garnaaltjes: 13.5 € /liter

Hoofdgerechten:

Zeebaars met tijm-mosterd korst,créme van artisjok, courgette , sjalot-tomaat garnituur: € 18.50 p.p.

Tajine van hert met knolselder en raapjes, rode kool aardappeltjes € 18.50 p.p.

Maïskip met romige schorseneren en groene kool, ovenaardappeltjes en Barolaise € 17.50 p.p.

Hinde steak met pompoen-shiitake-rode ui, Balsamico-abrikoos saus, roasted potatoes € 23 p.p.

Pittig groenten-stoofpotje € 16.50 p.p.(V) 

Voor de allerkleinste genieters :

Canneloni met vlees OF ricotta en spinazie 25€/kg

Lasagne bolognaise 18.50 €/kg OF vegetarische 19.80€/kg

Agnolotti = ravioli met parmaham in een romige tomatensaus 27€/kg

Romige kipstoverij met gebakken aardappeltjes : € 10.50 p.p.


Buffetformule vanaf 10 personen

Volwaardig koud buffet  

 ​€ 36.50 p.p.

* een volwaardig koud buffet zal worden aangevuld met 2 kleine warme gerechten zodoende het hoofdgerecht waardig is .

- Carpaccio van Holstein-rund Putanesca

- Gemarineerde zalm 

met rode- biet, forel- limoen dressing

- Vitello Tonnato

- Terrine van wild

Burratina / buffelmozzarella (afhankelijk van aanvoer) met pompoen en groene asperges

* Tatin met witloof & geitenkaas , notendressing 

*  Knolselder – witloof velouté, peterselie-olie ( gedroogde parmaham)

* Brood 

Bestel

Buffetformule vanaf 10 personen

Koud & warm buffet 

€ 43.50 p.p.

Dit buffet is incl. bain marie om de warme gerechten warm te houden. OPGELET de warme gerechten dienen nog wal worden opgewarmd in de oven.

Koude gerechten 

- Carpaccio van Holstein-rund Putanesca

- Gemarineerde zalm

met rode- biet, forel- limoen dressing

- Vitello Tonnato

- Terrine van wild

- Burratina / buffelmozzarella 

(afhankelijk van aanvoer) met pompoen en groene asperges

Warme gerechten

- Zeebaars met tijm-mosterd korstje, courgette-artisjok, sjalot-tomaat garnituur 

- Tajine van hert met knolselder en raapjes, rode kool aardappeltjes 

- Ricciole met tomaat-funghi tartuffata

Bestel

Feestelijk BESTELformulier

Gelieve een zo accuraat mogelijk uur op te geven.
This site uses Google reCAPTCHA technology to fight spam. Your use of reCAPTCHA is subject to Google's Privacy Policy and Terms of Service.

Bedankt! Wij zorgen voor uw culinair eindejaar !

Openingsuren tijdens de eindejaarsperiode

Dinsdag ,woensdag & donderdag  20-21-22/12:  10.00u tot 18.00u. 

Vrijdag 23/12: gesloten wegens voorbereidingen

Zaterdag 24/12: 10.00u tot 16.00u. 

Zondag 25/12: 10-13u. Enkel open voor het afhalen van  bestellingen 

Maandag 26/12 : GESLOTEN

Dinsdag , woensdag & donderdag 27-28-29/12: 10.00u tot 18.00u. 

Vrijdag 30/12: gesloten wegens voorbereidingen

Zateredag 31/12: 10-16u. 

Van 01 tem 11/01: zijn wij gesloten.