KOUD & WARM buffet
€42.00 p.p.
€42.00 p.p.
vanaf 10 personen
Mix van frisse suggesties
( zie voorgerechten)
vb. Vitello tonnato , Tonijn suggestie , scampi suggestie , carpaccio van Holstein rund, burratina met gegrilde groenten,...
Aanvullende warme maaltijd dienende als hoofdgerecht.
U kan deze á la carte uitkiezen OF suggesties vragen
inclusief
- Brood
- Bain- marie om alle gerechten warm te houden
Koude gerechten worden geserveerd op zwarte klassevolle wegwerp plateaus
KOUD buffet
KOUD buffet
€ 35.00 p.p.
€ 35.00 p.p.
vanaf 8 personen
Keuze uit onze frisse suggesties
( zie voorgerechten)
Dit buffet wordt aanzien als een volwaardige maaltijd
inclusief ;
- brood
Koude gerechten worden geserveerd op zwarte klassevolle wegwerp plateaus
PASTA buffet
PASTA buffet
€ 36.50 p.p.
€ 36.50 p.p.
vanaf 10 personen
Mix van frisse suggesties
( zie voorgerechten)
Als hoofdgerecht zal dit buffet worden aangevuld met één of meerdere pasta's afhangende van het aantal personen
- Brood
- Bain marie om alles warm te houden
Koude gerechten worden geserveerd op zwarte klassevolle wegwerp plateaus
FEESTELIJK 2022
Buffetformule vanaf 10 personen
*verkrijgbaar tijdens de feestdagen
FEESTELIJK 2022
Buffetformule vanaf 10 personen
*verkrijgbaar tijdens de feestdagen
Volwaardig koud buffet
€ 36.50 p.p.
Volwaardig koud buffet
€ 36.50 p.p.
* een volwaardig koud buffet zal worden aangevuld met 2 kleine warme gerechten zodoende het hoofdgerecht waardig is .
- Carpaccio van Holstein-rund Putanesca
met rode- biet, forel- limoen dressing
- Vitello Tonnato
- Terrine van wild
- Burratina / buffelmozzarella (afhankelijk van aanvoer) met pompoen en groene asperges
* Tatin met witloof & geitenkaas , notendressing
* Knolselder – witloof velouté, peterselie-olie ( gedroogde parmaham)
* Brood
FEESTELIJK 2022
Buffetformule vanaf 10 personen
* verkrijgbaar tijdens de feestdagen
FEESTELIJK 2022
Buffetformule vanaf 10 personen
* verkrijgbaar tijdens de feestdagen
Koud & warm buffet
€ 43.50 p.p.
Koud & warm buffet
€ 43.50 p.p.
Dit buffet is incl. bain marie om de warme gerechten warm te houden. OPGELET de warme gerechten dienen nog wal worden opgewarmd in de oven.
Koude gerechten
- Carpaccio van Holstein-rund Putanesca
- Gemarineerde zalm
met rode- biet, forel- limoen dressing
- Vitello Tonnato
- Terrine van wild
- Burratina / buffelmozzarella
(afhankelijk van aanvoer) met pompoen en groene asperges
Warme gerechten
- Zeebaars met tijm-mosterd korstje, courgette-artisjok, sjalot-tomaat garnituur
- Tajine van hert met knolselder en raapjes, rode kool aardappeltjes
- Ricciole met tomaat-funghi tartuffata